Försök till gemensamt intresse

Jag har många gånger försökt få till ett gemensamt intresse med mina vänner. Det är därför som jag ofta bjuder in dem till att antingen följa med på exempelvis flyguppvisningar, provflygningar eller bara åka på studiebesök på flygplatser. Det som dock verkar vara fallet är att de flesta är mest intresserad av flygplatser och flygplan som verktyg att ta sig någonstans, och uppskattar inte själva platsen eller konstruktionen på samma sätt jag gör. Det är såklart inte något som jag heller kräver, men det vore kul om någon av mina vänner, någon gång, kunde hänga med mig på ett av mina äventyr.

sas-plan

Den som har varit mest intresserad är faktiskt, hör och häpna, min gamla klasskamrat från Lingbo, Jonas. Han är en väldigt jordbunden kille, så jag visste redan innan att han inte var speciellt sugen på att hoppa in i närmsta flygplan och resa iväg. Nej, snarare så fanns där ett intresse av att åka och titta på själva flygplanen, prata med personalen och upptäcka vad som finns på en flygplats. Det var väldigt roligt att ha honom med sig, och han är den enda som har följt med fler gånger än en. Vi har faktiskt varit iväg tre gånger tillsammans det här året, och även om det är lite för lite för egen del så betyder det fortfarande mycket att han vill följa med.

Det är som sagt alltid roligast att dela upplevelser mer sina vänner, och Jonas är precis en sådan vän som man kan lita på. Han har båda fötterna på jorden och är lätt att umgås med, vilket gör det enkelt och okomplicerat att vara tillsammans. Det är dessutom lite roligt att han också bloggar, precis som jag, och han skriver väldigt mycket om vår hembygd Lingbo. Så vill du läsa om och av en riktigt trevlig kille så tycker jag att du kan surfa in på www.lingbo.nu för att verkligen läsa om sådant som är intressant, välskrivet och också väldigt ärligt. Får se om han skriver något om våra gemensamma äventyr någon gång, annars så gör jag det!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *