Om Hasse’s blogg

Varmt välkomna till en högtflygande blogg som kommer att ta er med på en tur genom luftens härliga domäner! Nu kanske jag lovar lite för mycket, ni kommer inte kunna flyga på grund av min blogg men ni kommer ändå att få en upplevelse av det som är flygning och framför allt – min passion kring detta!

Min kärlek till luften begränsas inte heller av bara flygplanen i sig, det är också flygplatser som lockar mitt intresse, både stora som små. Det är något väldigt spännande och intressant att uppleva hela denna ritual som det nästan är, att ta sig till flygplatsen, vänta på sin tur att få lätta från marken och sedan landa någon annanstans i världen. Med andra ord är det något närmast poetiskt med det hela, där en plats en och mekanisk maskin gör det möjligt för dig att upptäcka världen på ett sätt som människor sällan gör!

Ni märker kanske att det finns mycket kärlek i mina ord. Det kommer också att göra att bloggen fylls med innehåll om flygplan, flygplatser och annat som har med dessa två ämnen att göra. Jag vill bara understryka att jag har ingenting med själva föreningen, som min domän heter, att göra utan det blev bara ett naturligt val för mig då mitt intresse för flygplan och flygplatser sammanfattades bra i denna.

Ni kanske känner er rädda för att enbart behöva läsa massa om flygplan och flygplatser. Det behöver ni inte vara! Jag kommer också att fylla sidan med sådant innehåll som rör allmänna spörsmål, både i mitt eget liv och samhället i stort. Mycket nöje!