Välkommen till bloggen

Hoppas att ni sitter lugnt och skönt, för nu ska jag berätta något för er! Ni har precis hamnat på en sida som kommer att handla om en av de häftigaste saker som mänskligheten någonsin gjort, nämligen flygplanet! Det är ganska svindlande att tänka på, för det är inte speciellt längesedan som mänskligheten för första gången lättade från marken med en flygmaskin. Idag har vi flygplan som slår hastighetsrekord och är helt makalösa maskiner som upptar luftrummet i världen. Det är inget annat än imponerande, och flygplan är ett utmärkt exempel på sådant som är beviset för mänsklighetens driv att utveckla och utvecklas.

Det hela grundar sig i på vår avundsjuka mot flygande djur. Mänskligheten har alltid dröm om att kunna flyga, och nu är det möjligt och vi gör det mer än någonsin. Det gör att flygplanen blir fler, flygplatserna blir fler och jag blir alldeles överlycklig över den här utvecklingen! Det finns nämligen få saker som jag älskar så mycket som flygplan och flygplatser!

flygplan

Det kommer handla mycket om det ämnet, och jag hoppas att ni har förståelse för det. Är ni inte intresserade av det ämnet så kommer ni kanske inte få ut så mycket av det innehåll som jag skapar här, men jag vill passa på att understryka att jag inte enbart kommer att skriva om flygplan och flygplatser. Faktiskt så är jag intresserad av mer saker i livet, vilket kommer att göra att det blir fler ämnen här på bloggen, med allmänna betraktelser från mitt liv och tankar och funderingar om sådant som händer i vår omvärld.

Hur som helst så är ni varmt välkomna att följa mig. Kommentera gärna!

One thought on “Välkommen till bloggen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *